EP targonca

Miért épp EP targonca?

Az EP Equipment az logisztikai megoldások világának egyik legfontosabb szereplőjévé vált. Az EP Equipment a kezdetektől fogva az elektromos járművekre összpontosít,rendkívül innovatív termékeket képvisel a raktározás területén, amelyek ügyfeleink igényeinek, de környezeti elvárásoknak is maximálisan megfelelnek.

Dízel és gázos targoncákat is forgalmazunk, de legnépszerűbbek  a lítium-ion akkumulátorral szerelt anyagmozgató gépek, melyek minden tekintetben a lehető legmodernebb technológiát hordozzák magukban, elérhető áron. Manapság a LI-ion technológia alkalmazása már elérhető a hagyományos savas akkumulátoros gépek árfekvésében, ám számos érv és indok szól az új technológia alkalmazása mellett, hogy miért is olyan hatékony ez a targonca :

Hosszabb élettartam

A lítium-ion akkumulátorok életciklusa minimum 3-szorosa a hagyományos ólom-savas akkumulátorok életciklusának. 

Töltés bármikor

Míg az ólom-savas akkumulátoroknak mindig 8-12 órás teljes töltési ciklusra van szükségük ahhoz, hogy egyensúlyban tartsák az akkumulátorok vegyi anyagát, a LI-Ion akkumulátorok jól üzemelnek a gyakori, rövid töltések esetén is. Akár egy ebédszünet idejére is érdemes töltőre tenni a gépet! 

Könnyebb súly

A lítium-ion akkumulátorok nagy teljesítménysűrűséggel rendelkeznek, ami miatt  viszonylag kicsik és könnyűek.

EP targonca: Nagyobb hatékonyság

A legtöbb lítium-ion akkumulátor 95% -os vagy annál hatékonyabb, vagyis a lítium-ion akkumulátorokban tárolt energia legalább 95% -a valóban felhasználható. Ezzel szemben az ólom-sav akkumulátorok hatékonysága  a 80-85 % közé tehető.

Gyorsabb töltés

A nagyobb hatásfokú akkumulátorok gyorsabban töltődnek, a jobb hatékonyság nagyobb tényleges akkumulátor-kapacitást jelent. A lítium akkumulátorok töltése 2-3 órát vesz igénybe, míg az ólom-savaknak 8 órára van szükségük. A nagy hatásfokú lítium akkumulátorok így hozzájárulnak a munka hatékonyságához. Nincs állással töltött idő.

Nézzen körbe targonca webáruházunkban a kisebb EP targonca eszközöket akár online is megvásárolhatja