EST122 – elektromos magasemelésű gyalogkíséretű targonca

1 460 500 Ft tart. az ÁFA-t

Elektromos magas emelésű gyalogkíséretű 1,2t targonca

Erős alváz, Könnyű kezelhetőség Hatékony hidraulikus rendszer Az oldalsó ütközőgerenda, a lemezek és az erősítések teszik a alváz erősebbé és nagymértékben csökkentheti munka és nagy terhelés okozta deformáció. Az alváz merevségét nagymértékben javítja a gerenda a sima emelést és egymásra rakást biztosító szerkezet napi működését. Könnyű kezelhetőség. Az extra hosszú és eltolt kormányrúd Az ESL122 gomb jobb láthatóságot és mozgékonyságot biztosít szűk helyen végzett munka során. Hatékony hidraulikus rendszer A kiváló minőségű hidraulikus szivattyú nagyon csekély zajjal dolgozik, maximális hatékonyság, tartósság és lerövidíti az emelési időt.

Cikkszám: 4260356829038 Kategória:

Leírás

Az ESL122 egy 24V/80Ah Li-ion meghajtású elektromos targonca, míg az EST122 24V/85Ah AGM akkumulátorral van felszerelve. Az EST(L)122 nagy szilárdságú alvázzal és nagy merevségű oszloppal van felszerelve, amelyek kiváló működési stabilitást biztosítanak. Ez a két modell kényelmes manőverezhetőséget és hatékony és eredményes függőleges egymásra rakhatóságot tesz lehetővé, és ideális szűk helyeken történő üzemeltetéshez.

Az EST(L)122 ideális targonca több munkafeladat optimalizálásához és szűk helyen történő tároláshoz. Alkalmas kis- és közepes raktárakban és gyártólétesítményekben történő emelésre és mozgatásra, különösen közepes magasságú állványrendszerekhez és keskeny folyosókon.

Az oldalsó ütközők, a lemezek erősebbé teszik az alvázat és nagymértékben csökkenthetik a nagy terhelés okozta feszültséget és deformációt.

Az oszlop merevségét nagymértékben javítja a gerenda szerkezete, hogy egyenletes emelést és felrakodást biztosítson a napi működéshez.

Az extra hosszú és eltolt kormányrúd a kúszó sebesség gombbal jobb átláthatóságot és fürge manőverezhetőséget biztosít a szűk helyen történő üzemeltetéskor.

A kiváló minőségű hidraulikus szivattyú nagyon alacsony zajszintet, maximális hatékonyságot és tartósságot biztosít.

 

2500/2700-as oszloppal.

3000/3300-as oszloppal + 100.000 Ft nettó

3600-as oszloppal +150.000 Ft nettó

 

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EST122 – elektromos magasemelésű gyalogkíséretű targonca” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük