EST124 – elektromos magasemelésű gyalogkíséretű targonca

1 435 500 Ft tart. az ÁFA-t

Elektromos magas emelésű gyalogkíséretű 1,2t targonca

Erős alváz, Könnyű kezelhetőség Hatékony hidraulikus rendszer Az oldalsó ütközőgerenda, a lemezek és az erősítések teszik a alváz erősebbé és nagymértékben csökkentheti munka és nagy terhelés okozta deformációt. Az alváz merevségét nagymértékben javítja a gerenda a sima emelést és egymásra rakást biztosító szerkezet napi működését. Könnyű kezelhetőség. 

Cikkszám: EST124 Kategória:

Leírás

Kisebb raktárakban, gyártási- vagy kiskereskedelmi környezetben, és különösen a korlátozott magasságú helyen az EST124 gyalogkíséretű targonca ideális eszköz a napi munka optimalizálásához. Ez a monooszlopos kivitel kiváló átláthatóságot biztosít. Munkaállomásként a dolgozók a raklapokat megfelelő magasságra helyezhetik, ezáltal nem csak csökkenti a terhelésüket, de növeli a termelékenységet.

Az EST124 egy 1,2 t-s elektromos, gyalogkíséretű magasemelő. Fémburkolattal és erős alvázzal rendelkezik, amely megvédi a tűztől, ütközéstől vagy borulástól. Az EST124  3,6 méteres magasságig  képes felemelni a raktározott árut. Karbantartásmentes 24V/80A AGM akkumulátorral és 24V/10A-es integrált töltővel rendelkezik, így kényelmes töltést biztosít a napi használathoz. Az EST124 egy megbízható és hatékony munkaeszköz.

Műszaki adatok:

Teherbírás: 1200kg

Fordulókör: 1415mm

Akkumulátor kapacitás: 24V/80Ah

Menetsebesség terhelt/üres: 4.0/4.5 km/h

 

 

 

További információk

Tömeg 500 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EST124 – elektromos magasemelésű gyalogkíséretű targonca” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük